SourceTec Software

It is currently Sun Apr 20, 2014 9:32 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Sep 13, 2002 12:57 pm 
I'm having some problems that hopefully someone can help me with. Our webstie is using DHTML Menu 3.6 and outside of a CGI bin it works fine. But 90% of all of our sites pages are CGI based and must be in the CGI bin.<br><br>Look here at two of the exact same pages only uploaded in different areas of our site.<br><br>Not in CGI - http://www.mycosupply.com/test/AddItem.html<br><br>In CGI - http://www.mycosupply.com/cgi-bin/shopp ... key=ALCO01<br><br>I have all 3 of the files (1 .js and 2 gif). I have them both in the directories where they need to be yet the blank.gif file isn't appearing? <br><br>Can anyone please give me a hand? <br><br><br><br>


Top
  
 
PostPosted: Wed Sep 18, 2002 6:52 pm 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Thu Sep 27, 2001 11:40 pm
Posts: 906
Have sent a reply through email.<br><br>Sincerely,<br>Webmaster<br><br>


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group