SourceTec Software

It is currently Fri Apr 18, 2014 11:56 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Images
PostPosted: Thu Oct 24, 2002 2:16 pm 
I just started using your HTML editor today, and like it quite a bit, but am running into a problem. When I add an image, it uses the complete directory. I figured out via the help that you have to save the page, then come back to the image, then reselect, and it adds the relative URL. For example: image/image1.jpg. The problem is, that when I publish the site (in this case using Tripod's free webspace), the images don't show up (even though they are there on the tripod server in my image directory). See the site at: jeffrey.jones.tripod.com/index.htm<br><br><br>


Top
  
 
 Post subject: Images
PostPosted: Wed Oct 30, 2002 1:32 am 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Fri Aug 30, 2002 10:59 pm
Posts: 1517
Hi,<br><br>Please check whether the images are in the right directory, and have a try,using absolute paths to see if there's the same problem.<br><br>Regards!<br><br><br><br>Sothink Support<br><A HREF="mailto: support@sothink.com "> support@sothink.com </A>


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group