SourceTec Software

It is currently Thu Apr 24, 2014 7:21 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 4:46 am 
Offline
Member

Joined: Wed Jul 27, 2005 4:15 am
Posts: 1
I just created a new swf file embedded in an html file as a first test, and the sound starts drifting after a few seconds. The farther into the file you go, the farther off it gets. I had it create an mp3 file at the same time. Is that the problem? I'll try creating them separately, but part of why I bought the encoder was so I could do both at the same time.

By the way, the final video product was similar in size and quality to Sorenson Squeeze 4.1, with the exception of the unbundled audio/video.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 5:38 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Tue Jul 06, 2004 12:00 pm
Posts: 2464
Location: Wuhan, Hubei Province, China
Hello,

Referring your problem, could you please provide us your original file to have a test?
If it is with a big size, please let me know. Thanks.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group