SourceTec Software

It is currently Thu Apr 24, 2014 7:56 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Aug 24, 2006 4:51 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Aug 20, 2006 2:47 pm
Posts: 4
is it possible to expand first node while loading wihtout using "expand the top level's nodes always"

Thank you.


Last edited by arthurfan on Fri Aug 25, 2006 2:45 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 25, 2006 1:38 am 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Fri Jan 28, 2005 5:15 pm
Posts: 1866
Hello arthurfan,

Could you please tell us your issue "first section" more specifically? Are you referring to the first top level's nodes or just one menu nodes?

Thanks a lot.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 25, 2006 2:42 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Aug 20, 2006 2:47 pm
Posts: 4
sorry, I mean first node.

I tried to have a tree menu and expand the first node while loading, but other nodes should be closed.

Thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 29, 2006 11:51 pm 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Fri Jan 28, 2005 5:15 pm
Posts: 1866
Hello arthurfan,

Our program developer is checking it now and it will be added in the next release of Sothink Tree Menu program.

Please keep an eye on the news of our website.

Thanks a lot for your understanding. :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group