SourceTec Software

It is currently Fri Apr 18, 2014 7:32 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Creates a table?
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 3:03 am 
Offline
Member

Joined: Tue Sep 26, 2006 2:57 am
Posts: 11
Location: USA
I'm running into a layout problem. I'm installing the tree menu on a client's site in our platform. Somehow the menu is wrapped in a table with an align=left, which is making the web block below it move up to the same line.

I've taken a screen shot with Firefox outlining the tables on the page. I can't figure out where this table is being configured.

Thanks!


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 3:49 pm 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Fri Jan 28, 2005 5:15 pm
Posts: 1866
Hi littlelizard,

Could you please tell us whether you only get the problem in Firefox? What about the other browsers?

If you could provide the link of the webpage as well as the stm file to us, it will be helpful for us to check this problem.

Thanks a lot.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 1:01 am 
Offline
Member

Joined: Sun Sep 17, 2006 3:42 am
Posts: 11
you can allways create another table with 1 column and two or more rows, and then put the menu in the first row and the next content in the second row and so on...

that will make sure that the content which should be below the menu, actually stays below the menu no matter how much space is available right of the menu....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Or ...
PostPosted: Fri Sep 29, 2006 3:14 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Sep 29, 2006 3:11 pm
Posts: 1
Location: Cambridge UK
Alternatively, you can set a style of "clear: both" for the element immediately following.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 29, 2006 4:18 pm 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Fri Jan 28, 2005 5:15 pm
Posts: 1866
Hello,

We have checked the issue you reported, but we did not find the problem.

It is very difficult for us to check this problem with only the screenshot. If you could provide the webpage and stm file to help us checking the problem, we will be very appreciated.

Thanks a lot.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group