SourceTec Software

It is currently Thu Apr 17, 2014 4:00 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 29, 2008 3:55 am 
Offline
Member

Joined: Tue Sep 19, 2006 5:46 am
Posts: 10
I cannot figure this out and it's driving me nuts. I'm using an image for node setting background. When you use web dev tools to outline images you can SEE that the top image is 2 px to the left of the others. Can anyone see why that's happening...where to fix it? Thanks!

It's happening on all pages:
http://www.hoffmangraphics.com/~tessera/

this is the link to the background image:
http://www.hoffmangraphics.com/~tessera ... nav_60.gif

Sheila


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 30, 2008 1:48 am 
Offline
Member

Joined: Tue Sep 19, 2006 5:46 am
Posts: 10
An eagle-eyed code friend was able to point me in the right direction to fix the issue in my code.

So here's what he said:
Check the width on the top <td> tag, its set to 13, the ones below it
are set to 18.

That does indeed realign the images.

Then I FINALLY found where the glitch was in Tree Menu. It's a bit of a pain, but even though I'm not using any icons, the numbers in the node settings/icon section governs this. And somehow I managed to have different settings there.

Glad to have this resolved.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group