SourceTec Software

It is currently Fri Apr 18, 2014 12:20 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 07, 2011 5:59 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jul 07, 2011 2:55 am
Posts: 1
I am testing the trial version, and I have noticed that on any menu I create, (template or custom), I can see in TreeMenu and in the "preview" the image background for the menu, but these do not show up when viewing as part of a web page. I have the image copied into the resource folder, and I can put in a script into the menu that shows the menu file recognizes that the image IS there, but it is simply not displaying. Buttons DO display (and they are in the same location).

Is this an issue based on the trial version? I have DHTML menu (full version) and of course it works great!
Tx for your help


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Sep 20, 2011 1:41 am 
Offline
Member

Joined: Thu Jun 02, 2011 1:52 am
Posts: 9
Location: Finland
Im going through the same thing, but I have the full reference in the Scripts and Images to the resource folder.

Not only the background, but also the button graphics are missing until I pass the cursor over them.

Its almost if there needs to be a preload function to load the graphics before the page loads or something.

Any other ideas?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group