SourceTec Software

It is currently Sat Apr 19, 2014 9:24 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 26, 2011 6:24 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Aug 26, 2011 6:11 pm
Posts: 1
I having a real headache if anyone can help I would be very grateful...

I have set up a site with four main areas in each area there will be a different tree menu.

The two sections working are Powerfeed Systems and a small part of the Safety Systems.

As soon as I started the second section (Safety Systems) I noticed after viewing several pages from both areas all of a sudden the tree menus, all but the main header in both sections would disappear???

To get them to reappear I have to clear the cache and they reappear? Again after a little browsing of the site they disappear? I can not see what triggers the menus to disappear... hence can not solve the issue!

I am about ready to throw the computer out the window so if anyone can offer help I would be so grateful

The site is http://www.metreel.co.uk/newsite

Many Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group