SourceTec Software

It is currently Wed Apr 23, 2014 9:19 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Where is the Wizard?
PostPosted: Wed May 29, 2002 1:05 am 
Offline
Member

Joined: Thu Jun 06, 2002 10:59 pm
Posts: 13
Location: Australia
Maybe I did not instal correctly but from FrontPage, I don't get to choose the Wizard. I just get to choose from a range of menus. Is this correct?<br><br>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Where is the Wizard?
PostPosted: Wed May 29, 2002 10:36 pm 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Thu Sep 27, 2001 11:40 pm
Posts: 906
If you use CoolMenu within FrontPage, please click the CoolMenu's button on the Sothink Widget's bar.<br>Then you can choose create from blank or from template or from an existing menu file.<br>I think the range of menu file you referred is the template list.<br><br>Sincerely,<br>WangYuan<br><br><br>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Where is the Wizard?
PostPosted: Fri May 31, 2002 5:40 am 
I am not using Cool Menu, just Slide Menu. When the instal process was occuring there was a colourfull "Wizard" with options for the slide Menu. Now al I can see is the same "selection menu" (similar to DHTMLMenu) to choose your Slide Menu format from.<br><br>


Top
  
 
 Post subject: Where is the Wizard?
PostPosted: Fri Jun 07, 2002 10:52 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Oct 22, 2001 6:01 pm
Posts: 18
Please tell us what version of SlidingMenu do you have?<br><br>


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group