SourceTec Software

It is currently Sat Apr 19, 2014 1:08 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed May 25, 2005 7:22 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 23, 2005 1:35 pm
Posts: 8
Hi,

I just purchased Sliding Menu? And followed the directions for replacing the slidemenu.class file and i pasted it everwhere that there was a slidemenutrial.class file, and ofcourse much to my avail.....it still doesn't work. I cleared my internet eplorer cache. I reintalled the program, repasted the approperiate .class files replacing the trial .class file. I restarted my pc hoping that it would clear it, now i can't even build a slide menu with the default templates cause the preview pane shows a blank box with a red X the in the top left corner??? I even checked and made sure that the Java runtime was still functiong properly, it is!! This all occured once i registered the evaluation software to make it legal purchased software...any suggestions???

Aaron


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 27, 2005 11:26 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Tue Jul 06, 2004 12:00 pm
Posts: 2464
Location: Wuhan, Hubei Province, China
Hello Aaron,

Please download and install JavaTM Plug-in program at first, which will support Java Applet to appear and work correctly on your computer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group