SourceTec Software

It is currently Wed Apr 23, 2014 9:11 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 13, 2002 3:12 am 
Offline
Poster

Joined: Thu Feb 07, 2002 10:39 am
Posts: 23
Location: Quebec (Canada)
When a potision a text using the locator option in the Link option, i enter the values ex: x=120 y=50 even if i hit return after entered thoses values, it is not showing the correct position in the browser. I do a couple save, and a browser refresh F5 and it is sometime working.... Any clue ???<br>Regards,<br><br>elcoqui<br><br>eclairvoyant@hotmail.com<br>www.lere-informatique.com<br>


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 20, 2002 10:53 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Sep 28, 2001 12:15 am
Posts: 248
The location designated by the X and Y is the relative position of the original button. So we suggest you to use another way to designate the absolute position of the load movie: Please click the Locater button in On mouse press/ roll over field, and verify that the cursor has been changed into a small cross. Then click the location you want to insert the load movie in design window.<br><br>


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group