SourceTec Software

It is currently Wed Apr 23, 2014 7:36 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 06, 2009 12:06 am 
Offline
Poster

Joined: Tue Dec 06, 2005 7:23 am
Posts: 28
have two static banners at the moment and I wish to combine them into one banner with a fade transition between each (without showing the white background between transitions). I wish each banner to pause between fades to allow people to read the content of the banner. I also wish to add a seperate url link to each banner so people can click on them as they are displayed on screen.

how do I do this in version 6?

any help appreciated.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 10, 2009 3:12 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Wed Sep 27, 2006 11:07 am
Posts: 546
Dear dunkindonut,

Would you please provide us with some examples for a check?

_________________
This forum is ONLY for user discussion.
Click here to Submit a Support Request for prompt professional assistance from Sothink Customer Service.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 25, 2009 6:40 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Aug 25, 2009 6:38 pm
Posts: 1
yes you can do it in version 6 actually..



_________________
banner printing


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group