SourceTec Software

It is currently Wed Apr 16, 2014 10:31 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Product Question
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 12:40 am 
Offline
Member

Joined: Wed Sep 03, 2008 12:38 am
Posts: 2
I have a question about the photo album. I created a photo album and then pasted the HTML code into my site, which I keep locally on the machine.

Then I have to transfer these files to the network where our school site is stored. At that point the photo gallery will not operate.

it only shows a black box and nothing happens. Is there something in the code I need to change?

http://www.bchs.boone.k12.ky.us/teacher ... photo.html


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 10, 2008 9:51 am 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Wed Sep 27, 2006 11:07 am
Posts: 546
Dear coach16er,

Would you please have a check whether you put the SWF and FLV file in the same directory of your webpage?

_________________
This forum is ONLY for user discussion.
Click here to Submit a Support Request for prompt professional assistance from Sothink Customer Service.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 19, 2008 12:26 am 
Offline
Member

Joined: Wed Sep 03, 2008 12:38 am
Posts: 2
yes i did.

I can copy the folder from a "flash" drive to the desktop and everything will work.

once I put this on my server it no longer works.

What could be the issue?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 28, 2008 3:49 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Wed Sep 27, 2006 11:07 am
Posts: 546
Dear coach16er,

We have replied to your email about the issue before, please have a check.

_________________
This forum is ONLY for user discussion.
Click here to Submit a Support Request for prompt professional assistance from Sothink Customer Service.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 27, 2008 12:46 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Dec 27, 2008 12:42 pm
Posts: 1
I am actually having this same issue. What answer was given coach16er? Does it have to do anything with me using the trial version?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 20, 2009 11:05 am 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Wed Sep 27, 2006 11:07 am
Posts: 546
Dear AzulitaImaging,

Actually we have replied to your email at the end of the last year; hope you can receive it successfully.

_________________
This forum is ONLY for user discussion.
Click here to Submit a Support Request for prompt professional assistance from Sothink Customer Service.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 7:48 am 
Offline
Member

Joined: Sat Nov 14, 2009 7:45 am
Posts: 1
I too am having a problem like this. I am using the newest version of Album Maker, and the HTML and SWF files it creates will not play in Firefox once uploaded to a server. The Player loads and the music file plays, but there are no images. It works fine in IE, and it works fine if I load the HTML directly from my hard drive. I also have the latest version of Flash installed.

What's the secret?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 19, 2009 4:07 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Wed Sep 27, 2006 11:07 am
Posts: 546
Dear Klatuu,

We have replied to your request via email, and please have a check.

Thanks for your concern and have a nice day!

_________________
This forum is ONLY for user discussion.
Click here to Submit a Support Request for prompt professional assistance from Sothink Customer Service.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group