SourceTec Software

It is currently Sun Apr 20, 2014 7:38 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Can't change include
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 1:25 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 11, 2006 8:14 am
Posts: 19
I had a perfect working version of a drop down menu. Then, somehow I messed it up. So I restored from a previous version, and now I can't update the menu. I've got the structure in place, I just can't make global changes. I've the original .pgt file (called botanicalalchemy.pgt), and I can change it. I save it as an include, but the changes don't get reflected. Which .pgt file should I be opening and changing? I also have the dynamicmenu.pgt files in a folder called includes, as well as in a folder called _pgtres. Which pgt file should I be changing so that it changes the menu? Oh, the link is: http://www.lifeintheseas.com/botanicalalchemy/
Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:25 pm 
Offline
Guru

Joined: Wed Jan 12, 2005 10:35 am
Posts: 1223
i dont see the tree menu there, where is it?? all i see is DHTML Menu.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 6:59 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Tue Jul 06, 2004 12:00 pm
Posts: 2464
Location: Wuhan, Hubei Province, China
:roll: It's already been moved to DHTMLMenu Forum!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 7:25 pm 
Offline
Guru

Joined: Wed Jan 12, 2005 10:35 am
Posts: 1223
gracie wrote:
:roll: It's already been moved to DHTMLMenu Forum!

i beleive this is now a double post as he has already posted here. you should have deleted it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 11:32 pm 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Fri Jan 28, 2005 5:15 pm
Posts: 1866
Hi Geodiver,

Could you please tell us wheher you want to update all the menu pages by updating the include page in Frontpage?

If it is, you can open your index webpage in Frontpage, and follow the method provided in the help file to edit the menu. You can check it here:
Sothink DHTMLmenu help>Work with Frontpage as Add-In>Edit Menu in Frontpage.

The pgt file of the menu saved in _pgtres folder will be updated automatically after you finished the configuration of the menu. You need not to edit the pgt file manually.

And then, you will find that all the menu pages using the include page has already updated after you changed the include file.

Please have a check. If you have any other problems, please feel free to contact us.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group