SourceTec Software

It is currently Sat Apr 19, 2014 11:23 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 5:21 am 
Offline
Member

Joined: Thu Jul 28, 2011 2:31 pm
Posts: 11
Location: Brazil
Hi folks, I'm using 4 monitors and when moving the windows Menu, Tasks and Global to the other monitor (right for example) the DHTML menu 9.70 doesn't get to memorize the latest windows positions left when opening again the software. So, very annoying to have to move all windows over every single opening. I think it needs to be reviewed.

Thanks in advance.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 8:37 am 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Mon May 10, 2004 3:53 am
Posts: 1752
Location: Rescue, CA, USA
Hi Ilucato,

This is a user forum. You need to contact support@sothink.com.

Regards,

Bill
Unofficial DHTML Menu Resource Site


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 06, 2011 1:31 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jul 28, 2011 2:31 pm
Posts: 11
Location: Brazil
Thanks Bill, I'll send to them. I thought the SourceTec team/Developers used to watch this forum for users reports.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group