SourceTec Software

It is currently Wed Apr 23, 2014 3:56 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Dec 09, 2011 8:45 am 
Offline
Member

Joined: Fri Dec 09, 2011 8:37 am
Posts: 2
Hi, I made a test menu

It woks in the PC that I crate it, but when I upload it to the web server it does not display the images... any what did I did wrong?

Thanks in advance =) !


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 09, 2011 8:51 am 
Offline
Member

Joined: Fri Dec 09, 2011 8:37 am
Posts: 2
[quote="sugar"]Hi, I made a test menu

It woks in the PC that I crate it, but when I upload it to the web server it does not display the images... any what did I did wrong?

Thanks in advance =) ![/quote]


I just figured it out, I need the put the documents path here:

[code]stm_bm(["menu4db4",970,"","[/code]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 09, 2011 8:59 pm 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 6:39 pm
Posts: 1130
Location: Ohio
sugar wrote:
sugar wrote:
Hi, I made a test menu

It woks in the PC that I crate it, but when I upload it to the web server it does not display the images... any what did I did wrong?

Thanks in advance =) !



I just figured it out, I need the put the documents path here:

Code:
stm_bm(["menu4db4",970,"","

Something is not right -- you shouldn't have to manually edit any of the files. Check for the right path declarations in the PGT file first. . .


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group