SourceTec Software

It is currently Thu Apr 24, 2014 12:55 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Difference in Browsers?
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 10:44 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jan 26, 2012 10:30 pm
Posts: 5
Hi Guys,

I have created a vertical menu where my sub-menus appear as they should in IE and Firefox but not in Chrome and Safari. In the latter browsers I can only see the last few letters of text on each line, the rest is hidden underneath the main menu.

Any assistance would be greatly appreciated.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 21, 2012 3:19 am 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 6:39 pm
Posts: 1130
Location: Ohio
RoyBoy99 wrote:
Hi Guys,

I have created a vertical menu where my sub-menus appear as they should in IE and Firefox but not in Chrome and Safari. In the latter browsers I can only see the last few letters of text on each line, the rest is hidden underneath the main menu.

Any assistance would be greatly appreciated.

Sounds like a CSS issue -- need a URL so the page can be seen to tell more. . .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 21, 2012 3:37 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jan 26, 2012 10:30 pm
Posts: 5
Hi mjperry51

many thanks for your response, the url is:

http://www.grampiandarts.co.uk/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 22, 2012 7:44 pm 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 6:39 pm
Posts: 1130
Location: Ohio
RoyBoy99 wrote:
Hi mjperry51

many thanks for your response, the url is:

http://www.grampiandarts.co.uk/

Looks fine in both to me.

Took screen shots but can't upload. The sub-menus look fine here in both Chrome and Safari. . .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 22, 2012 11:23 pm 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Mon May 10, 2004 3:53 am
Posts: 1752
Location: Rescue, CA, USA
The submenus look fine to me, too. Here is a screen capture in IE:

Image

And a capture in Chrome:

Image

Regards,

Bill
Unofficial DHTML Menu Resource Site


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 23, 2012 1:39 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Jan 26, 2012 10:30 pm
Posts: 5
I have no explanation but everything now works correctly in all browsers.

I have changed nothing since I made my first post.

Anyway, "all's well that ends well". Thank you for your time guys.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 23, 2012 11:27 pm 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Mon May 10, 2004 3:53 am
Posts: 1752
Location: Rescue, CA, USA
We're happy that the site is working for you.

Regards,

Bill
Unofficial DHTML Menu Resource Site


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group