SourceTec Software

It is currently Thu Apr 24, 2014 1:22 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Help
PostPosted: Thu Mar 07, 2002 4:33 am 
Offline
Member

Joined: Thu Mar 07, 2002 4:27 am
Posts: 1
Location: New York
I hav just bought this software, and after seeing how fast it loaded on the Sothink website, i feel rather jipped that it takes quite a bit of time to load on my website. I am running a cable modem and i have to wait a good minute or two before i can see the menu. I am just starting a new website, so not much is on the site to "bog" the site down. <br> Can someone please tell me if there is a way to "pre-load" the menu or make it load faster.<br><br>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Help
PostPosted: Thu Mar 07, 2002 6:23 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Sep 28, 2001 12:15 am
Posts: 248
Your mail has been replied. <br><br><br>


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group