SourceTec Software

It is currently Wed Apr 16, 2014 1:11 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jan 11, 2006 10:00 am 
Offline
Member

Joined: Sun Jan 08, 2006 2:01 pm
Posts: 7
Location: Colombia
Sophia tell me how to stop loop in a text effect in Glanda. Now, how I can do the same operation in SWF Quicker?

Thanks....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 5:00 pm 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Fri Jan 28, 2005 5:15 pm
Posts: 1866
Hello,

To stop the text loop effect in Quicker, please choose the text on the canvas, and right click your mouse, then choose Effect>Configure Effect...

There will be a dialogue of "Effect Settings" pops out, you can uncheck "Loop" box.

Hope that will be helpful to you.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 12, 2011 8:50 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Sep 06, 2011 4:49 pm
Posts: 4
Thanx for the short and clear unswer)) very useful)) savved my time and nerves :mrgreen:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group