SourceTec Software

It is currently Wed Apr 16, 2014 7:08 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: ISAPI rewrite URL
PostPosted: Tue Jul 01, 2008 12:01 am 
Offline
Member

Joined: Mon Jun 05, 2006 11:48 pm
Posts: 14
I am using ISAPI rewrite rules to create custom URLs, so insted of http://www.domain.com/product.cfm?id=465 I have http://www.domain.com/ProductName/
The Tree Menu link points to http://www.domain.com/ProductName/ but when I get to that page the Tree Menu is not expanded as it should be. Is there any way I can make Tree Menu work with custom URLs?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 5:32 pm 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Thu Jan 04, 2007 8:07 pm
Posts: 987
Hi tiggi.

Please note the highlight rule in Tree Menu is that you should make sure the link of menu item is the same with those displayed in address bar of browser completely.

That is to say if you have changed the link in the address bar alone, the menu highlight function will fail to work.

Thanks a lot for your understanding.

Best Regards

_________________
******
This forum is ONLY for user discussion.
Click here to Submit a Support Request for prompt professional assistance from Sothink Customer Service
******


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 11, 2008 1:02 am 
Offline
Member

Joined: Mon Jun 05, 2006 11:48 pm
Posts: 14
Thanks for the answer... got another one for you:

I am using tree menu to list categories/subCategories so in the link of the tree menu I got

/CategoryName/SubCategory
Now what I would like to do is to have that category expanded/highlighted when I go to
/CategoryName/SubCategory/Products, is there a workaround for this.

I was able to do this on main category (/CategoryName/Products) by creating and empty link to /CategoryName/Products


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 14, 2008 4:33 pm 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Thu Jan 04, 2007 8:07 pm
Posts: 987
Hi tiggi,

As I had mentioned before, if you want highlight function to work, please make the link for menu node the same with your current web page URL.

So please try add link like '/CategoryName/SubCategory/Products' in Link field to make it.

Hope this helps!

:)

_________________
******
This forum is ONLY for user discussion.
Click here to Submit a Support Request for prompt professional assistance from Sothink Customer Service
******


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group