SourceTec Software

It is currently Fri Apr 25, 2014 6:43 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Looping an image strip
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 11:07 am 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 11, 2006 8:14 am
Posts: 19
Hi, I'm still having a problem trying to get an image to loop continuously. I'm including the SQF file. As you can see when you run it, the image scrolls continuously without interruption. I'm trying to use image called strippix in place of symbol 2. Everytime I replace the symbol, I still get a "break" between the images. Please help.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 2:46 pm 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Wed Feb 18, 2009 12:33 am
Posts: 402
ok, it works. See the sqf attached.

1) substitute the image in symbol2, centering the two instances so that they are one near the other.

2) in symbol3 go to frame 500 and move the image to the left so that the x value is just as the width of your image (with minus).

That's all!


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 18, 2010 12:30 am 
Offline
Member

Joined: Sat Mar 11, 2006 8:14 am
Posts: 19
As always, I'm indebted. That is exactly what I wanted! Now I'll analyze what you wrote so that I can do it myself without having to keep posting questions. THANKS A MILLION!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group