SourceTec Software

It is currently Fri Apr 18, 2014 1:16 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 11:24 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Apr 13, 2007 11:15 am
Posts: 16
im making a cd which contain programs and i made the design but i wanna some help with the buttons

i have the progrmas " exe " and i wanna when i click a button directly it open the exe file from the flash

thanx


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 12, 2010 2:45 am 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Wed Feb 18, 2009 12:33 am
Posts: 402
Have you tried the following code?:

Code:
on (release) {
fscommand ("exec", "yourfile.exe");
}


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 12, 2010 4:27 am 
Offline
Member

Joined: Fri Apr 13, 2007 11:15 am
Posts: 16
i made a file named it fscommand and inside it the exe

and i tried the code that u posted but aint working
the output saying

fscommand: exec, Firefox.exe

but nothing happend


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 12, 2010 5:46 am 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Wed Feb 18, 2009 12:33 am
Posts: 402
Executable files must be inside a subdirectory called "fscommand".

For example:

Your Project here

c:/myproject/project.exe

Your executable files here:

c:/myproject/fscommand/Firefox.exe

Edit the test.sqf attached here with your EXE file name.

This works only if you export as EXE project and not as swf project for security reason.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 12, 2010 12:45 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Apr 13, 2007 11:15 am
Posts: 16
PaperMakeiT wrote:
Executable files must be inside a subdirectory called "fscommand".

For example:

Your Project here

c:/myproject/project.exe

Your executable files here:

c:/myproject/fscommand/Firefox.exe

Edit the test.sqf attached here with your EXE file name.

This works only if you export as EXE project and not as swf project for security reason.


thx alot Papermakeit , it works now prefectly
many thx my friend

dijenga wrote:

Code:
[AutoRun]
open=autorun.exe


Save the file to the root directory of the CD along with the file autorun.exe that you create.


really i needed this info' too dijenga for the cd autorun :)

many thx guys :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re:
PostPosted: Sat Aug 27, 2011 7:12 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Aug 27, 2011 6:50 pm
Posts: 1
[quote="PaperMakeiT"]Executable files must be inside a subdirectory called "fscommand".

For example:

Your Project here

c:/myproject/project.exe

Your executable files here:

c:/myproject/fscommand/Firefox.exe

Edit the test.sqf attached here with your EXE file name.

This works only if you export as EXE project and not as swf project for security reason.[/quote]

It's just the perfect thread i was searching i am having some trouble in making the flash with 2 buttons ; and i want to make a flash file with this 2 buttons & which upon click should open the .exe file's ( eg :- ccleaner , firefox)... for that i have followed the steps like this ...

1) started sothink creator from template i have chosen Navigation buttons.
2) while in add a button there are 3 things - text ;link to; target .
what should i type in all those 3 boxes ? and proceed further for the same project ..?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 28, 2011 3:41 am 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Wed Feb 18, 2009 12:33 am
Posts: 402
Indeed with that wizard you create a navigation button and not a button to run an exe.

But you can use it anyway and then replace the link field with your exe program.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 23, 2011 3:59 am 
Offline
Member

Joined: Sat Jun 11, 2011 12:51 pm
Posts: 6
Location: United Kingdom
Hi Nektra support,

I want to run launcher.exe before programs in start up.
So, I think that Launcher.exe should be run as a windows service.
How to do that, please tell me?

Thanks
Binh


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 17, 2013 9:08 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Oct 17, 2013 8:55 pm
Posts: 3
Hi guys

Sorry for rising old post.
I did all the steps to run exe file from the flash projector but still the button is not working.
I tried same steps in another flash building software and it worked.
Is it because I'm using trial version?

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 17, 2013 9:17 pm 
Offline
Old Hand
User avatar

Joined: Wed Jul 05, 2006 5:27 am
Posts: 130
Location: Crossett, Arkansas U.S.A.
What version of windows? If Vista or later (win 7, win8), you will not be able to run executable from flash player unless you begin the program with administrator rights.

If using XP, post sqf file and someone will take a look at it for you.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 18, 2013 5:08 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Oct 17, 2013 8:55 pm
Posts: 3
it is win7 but I used the same code in Macromedia flash and it was fine.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 10, 2014 6:53 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Jan 10, 2014 6:47 pm
Posts: 1
Precisely what type of home windows? If Landscape or perhaps later (acquire Seven, win8), you won't be capable of manage executable from expensive gamer unless you commence this software along with supervisor rights. When utilizing XP, submit sqf file as well as a person will take a look at the idea in your case.




http://www.fifa-coin.com

http://www.fifa-coin.com/FIFA-14.Gold


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group