SourceTec Software

It is currently Thu Apr 17, 2014 4:03 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sliding Menu Frameset
PostPosted: Thu Nov 06, 2003 11:27 am 
Offline
Member

Joined: Thu Nov 06, 2003 11:15 am
Posts: 2
Can someone tell me how to insert a menu created using Sliding menu into a page with a frameset. I have DHTML menu and that has a crossframe wizard, is there something similar for sliding menu?<br><br>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Sliding Menu Frameset
PostPosted: Thu Nov 06, 2003 5:04 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Thu Aug 01, 2002 5:59 pm
Posts: 1808
What HTML editor are you using? Basically, you can copy and paste the code generated by SlidingMenu to the only frame where the menu should be, but not like the way of using cross frame DHTML menu.<br><br>Regards!<br><br>Sothink Support<br><A HREF="mailto:support@sothink.com">support@sothink.com</A>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Sliding Menu Frameset
PostPosted: Thu Nov 06, 2003 11:53 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Nov 06, 2003 11:15 am
Posts: 2
I am using Dreamweaver. When I insert the menu using the plugin, into my left frame, the main frame dissapears.<br><br>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Sliding Menu Frameset
PostPosted: Fri Nov 07, 2003 12:11 am 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Thu Aug 01, 2002 5:59 pm
Posts: 1808
Did you insert the menu directly into the left frame of the frameset page? <br>You'd better open the left frame page separately and insert the menu.<br><br>Regards!<br><br>Sothink Support<br><A HREF="mailto:support@sothink.com">support@sothink.com</A>


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 23, 2006 1:19 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Feb 23, 2006 1:14 pm
Posts: 1
Ellie wrote:
Did you insert the menu directly into the left frame of the frameset page? <br>You'd better open the left frame page separately and insert the menu.<br><br>Regards!<br><br>Sothink Support<br><A HREF="mailto:support@sothink.com">support@sothink.com</A>
:x
Quote:
I've the same problem, and I also tryed to load it directly into the left frame and it did not work either


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 23, 2006 11:37 pm 
Offline
Support Team
Support Team

Joined: Fri Jan 28, 2005 5:15 pm
Posts: 1866
Hello,

Could you please tell us which HTML editing tool are you using? Which problem did you meet after you inserted the code of the menu to the frame?

Please send the problematic file and the pgt of the menu to support@sothink.com for us to have a check.

Thanks a lot.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group