SourceTec Software

It is currently Thu Apr 24, 2014 10:30 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 10, 2008 12:38 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Dec 04, 2008 7:50 am
Posts: 5
Hi,
I would like to know how you make frames loop?

Thanks very much for taking the time to read my message.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 10:32 am 
Offline
Guru

Joined: Fri Jan 19, 2007 2:56 pm
Posts: 215
Location: Canada
Create action script in the last frame and use Gotoandplay(number) and that should loop you back to the first frame you want.

check it out in the help file.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group