SourceTec Software

It is currently Sun Apr 20, 2014 4:26 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Feb 09, 2008 4:09 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Feb 09, 2008 3:17 pm
Posts: 5
Hello

I want to insert a prepared javascript code in one of sub nodes

For example:

Code:
<script language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=642754&amp;t=counter"></script>


For this I inserted above code in NodeSettings > General > HTML

But it displayed out of tree menu in IE browser and also I can't show this node invisible at run-time!

So I try to insert above code to Condition section

I just know HTML for web designing!

:wink: What can I do now?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 9:13 am 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Thu Aug 01, 2002 5:59 pm
Posts: 1808
It is not suggested that <script> tag is used in Node Settings > General > HTML.

You can try this method:

1. Insert your code into a html page, such as http://yourdomain/scriptpage.html

2. In Node Settings > General > HTML, input the following
<iframe frameborder="0" src="http://yourdomain/scriptpage.html" scrolling="no">
</iframe>

Hope it helps!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 1:59 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Feb 09, 2008 3:17 pm
Posts: 5
:D YESS...

It works!!

Thanks a lot for your attention...

Are there other than this method? because my webservice locks iframe tag for some idea!


Last edited by ansar_m on Thu Feb 21, 2008 11:52 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 3:58 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Thu Aug 01, 2002 5:59 pm
Posts: 1808
Sorry, we have no other solutions.

Why iframe tg is locked by your web service? It is the only way to use your code now.

If you have no way to use it, you can send us your site URL and we will check it further to see if there is any other good solution based on your specific page.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 5:20 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Feb 09, 2008 3:17 pm
Posts: 5
:roll: Really I don't know... they say it is danger for theme service!!

But there isn't any problem!! because I used a .js include file in other space for my menu and it properly works :wink:

8) I have special thanks for you and I hope you will succeed in every works...

Yours sincerely, Arash


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 8:57 am 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Thu Aug 01, 2002 5:59 pm
Posts: 1808
Thank you, Arash. :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group