SourceTec Software

It is currently Sat Apr 19, 2014 11:29 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Dec 15, 2011 5:40 am 
Offline
Member

Joined: Tue Oct 11, 2011 1:39 am
Posts: 5
I'm using the DHTML Menu and I was wondering if there is a way to set a set height for the Popup menu. I see you can set a height for each menu item, however I want to have a couple of submenus and wish for all 3 levels be the same height.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 15, 2011 8:06 am 
Offline
Guru
User avatar

Joined: Mon May 10, 2004 3:53 am
Posts: 1752
Location: Rescue, CA, USA
You could add dummy entries to shorter submenus so that each submenu would the be the same height. To create the dummy entries instead of text use HTML with a non-breaking space ( ).

Regards,

Bill
Unofficial DHTML Menu Resource Site


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 15, 2011 11:20 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Oct 11, 2011 1:39 am
Posts: 5
Thanks, will try that.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group