SourceTec Software

It is currently Wed Apr 16, 2014 10:31 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 22, 2002 7:50 am 
I just purchased a license of DHTMLMenu and I created a horizontal menu.<br>When a submenu is showed over a form then the form objects, like a scrollbox, is placed over the menu. <br>How do I get the menu over these objects.<br><br>How can I create a menu and menu options with a fixed width instead of that the width is based on the text of the menu option.<br><br>Thanks <br>Andre<br><br>


Top
  
 
PostPosted: Fri Feb 22, 2002 6:43 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Sep 28, 2001 12:15 am
Posts: 248
The problem is due to the browser, as a result it can not be solved currently. We are sorry! <br><br>In current version of DHTMLMenu, the size of the item is accounted auto according to the context on it. So the users can not set the width or height of the item manually. <br><br>


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 23, 2002 4:46 am 
Offline
Member

Joined: Sat Feb 23, 2002 4:20 am
Posts: 2
Location: P.R.China
try as below,<br><br>1) place the menu made by DHMLMENU within a layer <div> and put it over those form items<br><br>2) if 1) does not work, try to place the whole form into another layer <div> and define its z-index far lower than that of the <div> where the menu locates.<br><br>i dont know whether it works.<br>try anyway.<br><br>


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group