SourceTec Software

It is currently Thu Apr 17, 2014 7:43 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Possible Bug
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 8:26 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jun 11, 2006 7:22 pm
Posts: 1
I have noticed that unless you use an indent of more than 2 on the global that the subnodes text aligns to the right. If you go more than 2 it aligns back to the left. This is only with show lines and show buttons unchecked. With the lines visible, it snaps back to the left no matter the indent.

**UPDATE** This seems to so far be the editor preview and IE6(sp2) problem only. I have tried to reproduce it in Firefox(Ver 1.5.0.3) and Netscape 7.2 and they both seem to work fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 7:16 pm 
Offline
Support Team
Support Team
User avatar

Joined: Tue Jul 06, 2004 12:00 pm
Posts: 2464
Location: Wuhan, Hubei Province, China
This problem has been found by our developers and will be fixed later.
Thanks a lot for your suggestion.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group