SourceTec Software

It is currently Mon Apr 21, 2014 7:21 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Mozilla Issue
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 4:15 am 
Offline
Member

Joined: Wed Aug 24, 2005 9:22 pm
Posts: 11
I have created a very simple Flash Banner with 2 photos that fade in and out that loops in Mozilla. It is not supposed to loop, works fine in IE.

http://www.bowhuntersplus.com

Any ideas?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 10:42 am 
Offline
Guru

Joined: Thu Jul 08, 2004 2:19 pm
Posts: 943
it loops here with no problem with firefox 3.6


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 23, 2010 8:02 pm 
Offline
Member

Joined: Tue Mar 23, 2010 7:49 pm
Posts: 4
I am working in the Fire fox 3.6 but some time when i am working at the same time its automatically tern off and y computer have no any hardware and software problem so suggest me what i have to do to ignore it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Don't want the loop
PostPosted: Sun Mar 28, 2010 1:27 am 
Offline
Member

Joined: Wed Aug 24, 2005 9:22 pm
Posts: 11
I actually do not want the images to loop. It is supposed to stay on the last image after the animation is complete. It works in IE but not in Mozilla.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 4:53 am 
Offline
Poster
User avatar

Joined: Tue Feb 19, 2008 5:08 am
Posts: 32
Hi

I checked both IE and Firefox.

IE works fine while in Firefox, the flash plays in loop. I also checked with Opera and Google Chrome. They all have the same problem than Firefox.

If your banner is made with SWF easy, I'm curious to see your codes.

I made over 10 flashes with SWF easy and I never saw any problems with Firefox and other browser outside IE.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 6:54 am 
Offline
Member

Joined: Wed Apr 07, 2010 6:43 am
Posts: 1
Hi, this is Kerry and I have trouble in mozilla firefox 3.6 beta 1. It crashed not 2-4 times a day. After the crashed report, I uninstall it and then reinstall. But still the problem persist. Any ideas for this?
Kerry


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 08, 2010 11:33 pm 
Offline
Poster
User avatar

Joined: Tue Feb 19, 2008 5:08 am
Posts: 32
I also use Firefox 3.6

The animation still loops.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group